مفهوم رنگ قرمز در طراحی بسته بندی
طراحی بسته بندی با رنگ قرمز (The use of red in packaging design) برای مواد غذایی میتواند بر رفتار و تصمیمگیری مصرفکننده تأثیر بگذارد. مطالعات نشان داده که رنگ قرمز ممکن است باعث ایجاد احساس گناه در افراد شود یا احساسات منفی را با مصرف این محصول مرتبط کند. همچنین مهم است که توجه داشته باشید که این اثر ممکن است برای محصولاتی که ناسالم تلقی میشوند قوی تر باشد. در این مقاله از سایت آژانس بالی بیشتر بر تاثیر رنگ قرمز در طراحی بسته بندی صحبت خواهیم کرد.
آژانس تبلیغاتی بالی توییت
عنوان ها
رنگ قرمز در بسته بندی مواد غذایی
بستههای مواد غذایی در بیشتر اوقات رنگی هستند. این رنگها ظاهر بسته بندی را زیباتر میکنند و همچنین پیامی در مورد غذا به ما میدهد. به عنوان مثال، رنگ قرمز اغلب به معنای وجود قند در غذا است. شرکتها دوست دارند از رنگ استفاده کنند تا تشخیص محصولات خود را برای ما آسان کنند. کوکاکولا یکی از نمونههای شرکتی است که از رنگ قرمز برای کمک به تشخیص محصول خود استفاده میکند.
تاثیر رنگ در بسته بندی و رفتار مشتریان
تحقیقات نشان می دهد که رنگها میتوانند بر رفتار مشتریان در هنگام خرید تأثیر بگذارند. رنگهای مختلف میتواند احساسات متفاوتی را در افراد ایجاد کنند. به عنوان مثال، رنگ قرمز باعث ایجاد احساس هیجان در افراد میشود، در حالی که رنگ آبی میتواند باعث ایجاد احساس آرامش در افراد شود. همچنین مردم در مورد محصولات بر اساس رنگ آنها متفاوت فکر میکنند. رنگ سبز و زرد برای محصولاتی که قرار است مقرون به صرفه و تمیز باشند، مانند اقلام صبحانه و صابون مناسب است واینکه استفاده از رنگ طلایی میتواند برای مثال یک رستوران را شیکتر و خاصتر جلوه دهد.
تاثیر رنگ در احساسات مخاطب
وقتی مردم رنگ قرمز را میبینند، ممکن است به چیزهای خوبی مانند عشق و انرژی فکر کنند، اما ممکن است به چیزهای بدی مانند خطر و اشتباه یا خطا نیز فکر کنند. این میتواند بر احساس آنها نسبت به محصولات خاص تأثیر بگذارد. اگر رنگ قرمز در بستهبندی غذای ناسالم باشد، ممکن است افراد نسبت به خوردن آن بیشتر احساس گناه کنند تا بستهبندی سبز یا آبی. این امر مهم است زیرا رنگ میتواند تأثیر زیادی بر احساسات مردم و تصمیم گیری آنها در مورد انتخاب محصول، داشته باشد.
یافتههای این مطالعه میتواند پیامدهای مهمی برای طراحی بستهبندی مواد غذایی و استراتژیهای بازاریابی داشته باشد، زیرا رنگ عاملی حیاتی در جلب و حفظ توجه مصرفکننده است. علاوه بر این، درک تأثیر رنگ بر رفتار مصرفکننده میتواند به شرکتهای مواد غذایی کمک کند تا استراتژیهای برندسازی و بستهبندی مؤثرتری ایجاد کنند که برای مخاطبان هدف آنها جذاب باشد.
نتیجه گیری
در آخر باید گفت که رنگ قرمز دارای دو مفهوم مثبت و منفی است. اغلب با احساس عشق، اشتیاق، قدرت و انرژی همراه است. همچنین تصاویری از خطر، اشتباه، تبعید، تجاوز، خون، جنگ یا آتش را نیز تداعی میکند. بنابراین قرمز برای برندهایی که به دنبال موقعیتیابی فعال یا هیجانانگیز هستند مناسب است و این رنگ برای برندهایی که قصد دارند بهعنوان یک برند شایسته شناخته شوند مضر است. ما در یکی از طراحی های بسته بندی سفارشهای سایت بالی از رنگ قرمز برای طراحی بسته بندی کرم چربی سوز استفاده کردیم که نتیجه را میتوانید با کلیک بر روی نام آن، ملاحظه کنید.
پست های اخیر
Baly Agency
آژانس بالی جای است که خلاقیت و عملکرد ارتباط مستقیم با یکدیگر دارند و این امر حرکت روبه جلو دارد. حوزه فعالیت ما در حیطه طراحی بسته بندی، طراحی هویت بصری برند، طراحی وبسایت و تولید انیمیشن است.